WERKEN BIJ SILHOUET ARCHITECTS

Onze mensen zijn ons kapitaal. Vandaag bestaat Silhouet architects uit een vijftiental zelfstandige ingenieur-architecten, architecten en administratieve medewerkers. De dagelijkse leiding ligt in handen van de vijf partners.

De Brusselse diversiteit is ook de onze, en het is ook de plek waar we voornamelijk werken. Uiteraard kijken we ook richting Vlaanderen en Wallonië.

Alle medewerkers krijgen eigen projecten toegewezen, zo word je vanaf de start erbij betrokken en kan je aan het ontwerpen gaan. Je volgt de projecten van a tot z op en je bent het aanspreekpunt ervoor, zowel op kantoor als voor externen. Uiteraard doe je dit niet alleen, bij ieder project is steeds een senior begeleider betrokken. En aangezien we met z’n allen zowat een ruimte delen, is iedereen aanspreekbaar.

Overtuigd? Solliciteer dan voor een van onderstaande vacatures of stel je kandidaat voor een stageplaats.

Vacature

(Ir)Architect met +/- 2 jaar ervaring

Silhouet architects streeft door een transparante en open manier van werken naar haalbare realisaties met een goede architecturale en stedenbouwkundige kwaliteit.

Om ons team verder te versterken zijn wij op zoek naar een (ir)architect met +/- 2 jaar ervaring. We bieden je een aantrekkelijke, uitdagende en gevarieerde job. Dit betekent onder andere dat je verantwoordelijk bent voor de aan jou toegewezen projecten, uiteraard kan je hierbij steeds rekenen op de begeleiding van ervaren medewerkers.

Wie hebben wij voor ogen? Een nauwkeurige teamspeler, gemotiveerd en met een sterke verantwoordelijkheidszin. Je werkt graag zelfstandig en je volgt nauwgezet projecten -samen met een senior-architect- van a tot z op. Het werken aan verschillende projecttypes (van retail tot kantoren, residentiële projecten, vaak met gekoppelde functies) geeft jou een boost.

Brussel stroomt door onze aderen, wij zijn dus een divers kantoor waarbij zowel het Nederlands als het Frans als voertaal gebruikt worden.

Interesse? Stuur jouw CV en motivatiebrief naar info@silhouet-architects.be.

Stageplekken

Stagiair(e) – (ir)architect

Silhouet architects is op zoek naar een stagiair(e) – (ir)architect. We bieden je een boeiende en gevarieerde job, je krijgt je eigen dossiers en je wordt tijdens alle fases begeleid door een junior-architect zodat je je architectuurkennis verder kan uitbreiden.

Naar wie zijn wie op zoek?  Een nauwkeurige teamspeler, gedreven en met zin voor verantwoordelijkheid. Wij bieden je veel zelfstandigheid en de kans om diverse projecten van a tot z op te volgen.

Wij werken grotendeels in en rond Brussel waardoor onze voertaal zowel het Nederlands als het Frans is.

Interesse? Stuur jouw CV en motivatiebrief naar info@silhouet-architects.be.

Heb je onze toffe projecten al gezien?